Heippati hei!

Ajattelin alkaa kirjoittamaan blogia minun karvaisista ystäväisistäni, koska omassa blogissani en haluaisi aina heistä kirjoittaa niin päätin tehdä heille oman blogin. Blogissa tulee olemaan aika paljon kuvia, pyrin kirjoittamaan vähintään pari kertaa viikossa joskus useamminkin. Täällä tullaan kertomaan myös keväällä/kesällä olevista näyttelyistä koska olen tähtäämässä niihin kummankin koiran kanssa ja pentujakin on suunnitteilla ainakin tällä hetkellä pienemmälle ensi vuonna. Nyt kerron hieman blogin päätähdistä:

Narsku 

ihkua%20kuvailua%20parhaan%20suvin%20kan

Hän on pian 3-vuotias serra de airesinpaimenkoira. Narsku oli pentuna aika villi ja hän tykkäsi syödä meidän eteisen lattiatakin, mutta onneksi nykyisin hieman rauhallisempi kaveri. Rakastaa yli kaiken metsälenkkejä ja kinkkua. Hän on aika ahne. Narsku ei ole kaikkien kaveri vaan blokkaa kaverinsa aika tarkasti. :D Narsku keksii aika paljon kaikkia kommelluksia joten niitä on luvassa aika paljon. "Siellä missä on narsku niin rauha on kaukana."

 

Kikero

SDC11271-normal.jpg

Kikero on kääpiöpinseri ja täyttää helmikuussa 2-vuotta. Kikero rakastaa ruokaa, nukkumista peittojen alla ja ihmisiä. Sitä ei saa mitenkään ulos jos tuulee tai sataa. Kikero näyttää söpöltä ja kiltiltä mutta ulkokuoren alta paljastuu pieni monsteri joka roikkuu narskun karvoissa kiinni. Kikero on rauhallisempi tapaus kuin Narsku. Kauhea mammantyttö eli hirveä minun äitin perään. (:

 

TAREK & NOEL

SDC10820-normal.jpg

Tarek on tummempi ja Noel vaaleampi. Niiden elämäntehtävä on syödä mut vararikkoon. Ne söis koko ajan jos vaan niille annettais koko ajan ruokaa, no ei ne kuitenkaan nälässä joudu elämään. ;) Niiden touhuja on hauska seurata kun ne vipeltää pitkin mun huonetta vapaana ollessaan. Noel on hiukan vaikeampi tapaus kun Tarek mutta molemmat on silti yhtä ihania mun pikku-poikia <3

 

 Victoria "Vicki"

Hänestä ei ole tullut otettua vielä kuvia koska hän on niin uusi tulokas. Hän saapui meille kasvattajaltaan kaksiviikkoa sitten ja on jo nyt varastanut meidän sydämet <3 Hän on 6kk chinchilla pentu joka on ihan mahdoton tapaus mutta ihana sellainen.. Vickistä kerron enemmän sitten kun hän on kotiutunut paremmin. :)

 

Itse olen Roosa tämän blogin kirjoittaja ja noiden eläimien omistaja. Olen pian 17-vuotias nuori nainen Satakunnasta ja käyn ensimmäistä vuotta lukiota. Harrastan lenkkeilyä koirien kanssa ja blogien kirjoittamista. :)

 

-Roosa(: